Opera: Idomeneo

Opera: Idomeneo


Folkets Hus och Parker livesänder Mozarts Idomeneo från Metropolitan i New York. Lördag 25 mars 18.00 visas den live på Spegeln, i Salong Alcazar och i Salong Bar Deco. Repris 27 mars kl 17.00.

James Levine dirigerar en sällsynt återupplivning av Mozarts Idomeneo, som utspelar sig i efterdyningarna av det trojanska kriget. Jean-Pierre Ponnelles klassiska uppsättning sätts åter upp på Met för första gången på över ett decennium.

I titelrollen återfinns Matthew Polenzani. I andra roller ser vi Elza van den Heever som Elettra, Nadine Sierra som Ilia, Alice Coote som Idamante, och Alan Opie som Arbace.

I rollerna: Elza van den Heever (Elettra), Nadine Sierra (Ilia), Alice Coote (Idamante), Matthew Polenzani (Idomeneo), Alan Opie (Arbace)

Dirigent: James Levine
Regi: Jean-Pierre Ponnelle
Scenografi och kläder:
Jean-Pierre Ponnelle
Ljusdesigner:
Gil Wechsler

Text: Svensk text
Beräknad längd: 4 tim 20 min
Visas: 25 mars 2017 18.00 & 27 mars kl 17:00

Det går att förbeställa plockmat och dryck till pausen. Detta gör du i baren innan föreställningen startar. Vid frågor maila bistron@biografspegeln.se


BILJETTPRISER

Livevisning opera i Salong Bar Deco, Första Parkett:  590 kronor (inklusive mat och dryck) 
Livesänd opera i Salong AlcazarOrdinarie: 310 kr / Ungdom under 26: 235 kr
Repriserad opera i Salong Alcazar: Ordinarie: 280 kr / Ungdom under 26: 215 kr

I biljettpriserna ingår programblad till föreställningen. 


RABATT: SPEGELNS OPERAPAKET

På Spegeln vill vi premiera dig som önskar uppleva många operor under säsongen 2015-2016. Vid köp av sex olika, valfria operaföreställningar under säsongen, bjuder vi på en av dem. Det vill säga, du betalar för fem föreställningar och får den sjätte på köpet. Rabatten erhålls i Spegelns biljettkassa när du vid ett och samma tillfälle köper samtliga biljetter. Erbjudandet gäller inte ungdomsbiljetter.

KÖP & BOKA BILJETTER - UTHÄMTNINGSREGLER

Du kan boka och köpa biljetter på Spegelns hemsida och i Spegelns biljettkassa. Bokade biljetter ska vara betalda senast 7 dagar efter genomförd bokning. Avbokning sker automatiskt om bokningen ej är betalad vid denna tidpunkt. En månad innan föreställningen visas försvinner bokningsmöjligheten på nätet, men det går fortfarande bra att köpa biljetter.

ÅTERKÖP

Det går inte att återköpa sina uthämtade biljetter, men du kan byta till annan föreställning från Metropolitan under säsongen om du kommer in med din biljett till vår biljetkassa. 

 


Spelschema

Inga tider schemalagda