Opera: Kärleksdrycken

Opera: Kärleksdrycken


Folkets Hus och Parker livesänder Donizettis härliga komedi Kärleksdrycken från Metropolitan i New York. Den 10 februari 18.00 visas den på Spegeln. Repris 12 februari, kl 15 i Salong Alcazar och kl 18 med supé i Salong Bar Deco.

Kärleksdrycken är Donizettis komedipärla, där den enkle bonden Nemorino blir kär i den temperamentsfulla Adina. Till sin hjälp tar han den mystiske trolldrycksförsäljaren Doktor Dulcamara, som förser Nemorino med en magisk kärleksdryck. I kulisserna lurar Adinas arrogante fästman Belcore.

Davide Luciano gör sin Met-debut i rollen som Belcore. Iscensatt av Bartlett Sher och dirigerad av Domingo Hindoyan, i sin Met-debut.

I rollerna: Pretty Yende, Matthew Polenzani, Davide Luciano, Ildebrando D’Arcangelo

Dirigent: Domingo Hindoyan
Regi: Bartlett Sher
Scenografi:
Michael Yeargan
Kostym:
Catherine Zuber
Ljusdesigner:
Jennifer Tipton

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim

Visas:
Live 10 februari 2018 kl 18.00.
Repris 12 februari 2018 kl 15.00
Repris i Salong Bar Deco med supé 12 februari 2018 kl 18.00

 

BILJETTPRISER

Livesänd opera i Salong AlcazarOrdinarie: 320 kr / Ungdom under 26: 240 kr
Repriserad opera i Salong Alcazar: Ordinarie: 290 kr / Ungdom under 26: 218 kr
Opera (repris) med supé i Salong Bar Deco: 590 kronor  

RABATT: "SPEGELNS OPERAPAKET"

På Spegeln vill vi premiera dig som önskar uppleva många operor under säsongen 2017-2018. Vid köp av sex olika, valfria operaföreställningar under säsongen, bjuder vi på en av dem. Det vill säga, du betalar för fem föreställningar och får den sjätte på köpet. Rabatten erhålls i Spegelns biljettkassa när du vid ett och samma tillfälle köper biljetter till sex olika föreställningar. Erbjudandet gäller inte ungdomsbiljetter.

KÖP & BOKA BILJETTER - UTHÄMTNINGSREGLER

Du kan boka och köpa biljetter på Spegelns hemsida och i Spegelns biljettkassa. Bokade biljetter ska vara betalda på nätet eller i Spegelns kassa senast 7 dagar efter genomförd bokning. Avbokning sker automatiskt om bokningen ej är betalad vid denna tidpunkt. En månad innan föreställningen visas försvinner bokningsmöjligheten på nätet, men det går fortfarande bra att köpa biljetter.

ÅTERKÖP

Det går inte att återköpa sina uthämtade biljetter, men du kan byta till annan föreställning från Metropolitan under säsongen om du kommer in med din biljett till vår biljettkassa senast två dagar innan föreställningen. 


Spelschema

10 feb.

18:00

12 feb.

15:00