Opera: Nabucco

Opera: Nabucco


Folkets Hus och Parker livesänder Nabucco från Metropolitan i New York med Plácido Domingo i titelrollen. Den 7 januari 19.00 visas den på Spegeln, i Salong Alcazar och i Salong Bar Deco. Repris den 9 januari kl 17.00 i Salong Alcazar.

 

Mets chefsdirigent James Levine dirigerar Verdis tidiga drama om det forntida Babylon. Plácido Domingo lägger en ny roll till sin repertoar som titelfiguren.

Liudmyla Monastyrska sjunger den krävande rollen som Abigaille, Nabuccos egensinniga dotter, med Jamie Barton som Fenena, Russell Thomas som Ismaele, och Dmitri Belosselskiy som profeten Zaccaria.

I rollerna: Liudmyla Monastyrska (Abigaille), Jamie Barton (Fenena), Russell Thomas (Ismaele), Plácido Domingo (Nabucco), Dmitry Belosselskiy (Zaccaria)

Dirigent: James Levine
Regi: Elias Moshinsky
Scenografi:
John Napier
Kläder:
Andreane Neofitou
Ljusdesign: Howard Harrison

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim 10 min
Visas: 7 januari 2017 19.00 & 9 januari kl 17.00

Det går att förbeställa plockmat och dryck till pausen. Detta gör du i baren innan föreställningen startar. Vid frågor maila bistron@biografspegeln.se


BILJETTPRISER

Livesänd opera i Salong Bar Deco, Första Parkett:  590 kronor (inklusive mat och dryck) 
Livesända operor i Salong Alcazar: Ordinarie: 310 kr / Ungdom under 26: 235 kr

Repriserad opera i Salong Alcazar: 
Ordinarie: 280 kr / Ungdom under 26: 215 kr

I biljettpriserna ingår programblad till föreställningen. 

RABATT: "SPEGELNS OPERAPAKET"

På Spegeln vill vi premiera dig som önskar uppleva många operor under säsongen 2016-2017. Vid köp av sex olika, valfria operaföreställningar under säsongen, bjuder vi på en av dem. Det vill säga, du betalar för fem föreställningar och får den sjätte på köpet. Rabatten erhålls i Spegelns biljettkassa när du vid ett och samma tillfälle köper samtliga biljetter. Erbjudandet gäller inte ungdomsbiljetter.

KÖP & BOKA BILJETTER - UTHÄMTNINGSREGLER

Det går att boka och köpa biljetter på Spegelns hemsida eller i Spegelns biljettkassa. Bokade biljetter ska vara betalda senast 7 dagar efter genomförd bokning. Avbokning sker automatiskt om bokningen ej är betalad vid denna tidpunkt. En månad innan föreställningen visas försvinner bokningsmöjligheten på nätet, men det går fortfarande bra att köpa biljetter.

ÅTERKÖP

Det går inte att återköpa sina uthämtade biljetter, men du kan byta till annan föreställning från Metropolitan under säsongen om du kommer in med din biljett till vår biljetkassa. 

 

 

Spelschema

7 maj

15:00