Opera: Norma

Opera: Norma


Mets säsongsöppning är Bellinis bel canto-opera, med Sondra Radvanovsky i sin paradroll. Folkets Hus och Parker livesänder Norma från Metropolitan i New York. Lördag 7 oktober 19.00 visas den på Spegeln.

Säsongen inleds med en nyuppsättning av Norma, med Sondra Radvanovsky i titelrollen , en roll som hon hyllades för på Met 2013, liksom vid Canadian Opera Company, San Francisco Opera, Bayerische Staatsoper Gran Teatre del Liceu och Lyric Opera of Chicago.

Därmed är hon en av världens ledande uttolkare av den ikoniska rollen. Joyce DiDonato är Normas kollega och konkurrent Adalgisa, Joseph Calleja är Pollione och Matthew Rose spelar Oroveso. Carlo Rizzi dirigerar och Sir David McVicar regisserar den nya uppsättningen.


I rollerna:
Sondra Radvanovsky, Joyce DiDonato, Joseph Calleja, Matthew Rose

Dirigent: Carlo Rizzi
Regi: Sir David McVicar
Scenografi: 
Robert Jones
Ljusdesigner:
Paule Constable
Koreografi: Moritz Junge

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim 30 min

Visas
Live 7 oktober kl 19.00.
Repris 9 oktober kl 15.00

 

BILJETTPRISER

Livesänd opera i Salong AlcazarOrdinarie: 320 kr / Ungdom under 26: 240 kr
Repriserad opera i Salong Alcazar: Ordinarie: 290 kr / Ungdom under 26: 218 kr
Opera (repris) i Salong Bar Deco: 590 kronor (inklusive mat och dryck) 

RABATT: "SPEGELNS OPERAPAKET"

På Spegeln vill vi premiera dig som önskar uppleva många operor under säsongen 2017-2018. Vid köp av sex olika, valfria operaföreställningar under säsongen, bjuder vi på en av dem. Det vill säga, du betalar för fem föreställningar och får den sjätte på köpet. Rabatten erhålls i Spegelns biljettkassa när du vid ett och samma tillfälle köper biljetter till sex olika föreställningar. Erbjudandet gäller inte ungdomsbiljetter.

KÖP & BOKA BILJETTER - UTHÄMTNINGSREGLER

Du kan boka och köpa biljetter på Spegelns hemsida och i Spegelns biljettkassa. Bokade biljetter ska vara betalda på nätet eller i Spegelns kassa senast 7 dagar efter genomförd bokning. Avbokning sker automatiskt om bokningen ej är betalad vid denna tidpunkt. En månad innan föreställningen visas försvinner bokningsmöjligheten på nätet, men det går fortfarande bra att köpa biljetter.

ÅTERKÖP

Det går inte att återköpa sina uthämtade biljetter, men du kan byta till annan föreställning från Metropolitan under säsongen om du kommer in med din biljett till vår biljettkassa senast två dagar innan föreställningen. 


Spelschema

7 okt.

19:00

9 okt.

15:00