Teater: War Horse

Teater: War Horse


Vi visar en efterlängtad repris av War Horse från National Theatre i London. Sedan premiären 2007 har pjäsen blivit en stor internationell succé, och trollbundit flera miljoner teaterbesökare världen runt. Föreställningen är inspelad och textas på svenska. Föreställningen visas i Salong Bar Deco.


Pjäsen bygger på Michael Morpurgos bästsäljande roman, och är bearbetad för teatern av Nick Stafford. War Horse tar publiken med sig på en fantastisk resa genom ängarna på landsbygden i Devon till skyttegravarna i första världskrigets Frankrike.

Pjäsen är ett uppfinningsrikt, starkt gripande och fantasifullt dramafyllt av medryckande musik och sånger. I centrum står de otroligt verklighetstrogna, fullskaliga häst-dräkterna/dockorna skapade av sydafrikanska Handspring Puppet Company, som blivit till frustande, galopperande, framrusande hästar för scenen.

Recensioner:
"Om ett teaterstycke någonsin kunnat kallas magiskt, så är det War Horse" - Evening Standard

Genialiskt är inte ett för starkt ord för att beskriva denna makalösa uppsättning" - Daily Telegraph

”Så uppiggande att man blir lycklig av att leva" - The Times

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim (inkl 1 paus)
Biljetter: 250 kr (inklusive voucher värd 50 kr att handla för i baren/bistron). 
Student/ungdom under 26 år: 200 kr (inklusive voucher)KÖP & BOKA BILJETTER - UTHÄMTNINGSREGLER

Till föreställningar i Salong Bar Deco går det inte att köpa biljetter på nätet. Däremot går det bra att boka biljetter som du sedan hämtar ut och betalar i Spegelns biljettkassa senast 7 dagar efter bokningstillfället. 

ÅTERKÖP

Köpta biljetter återköpes ej.

 


Spelschema

Inga tider schemalagda