spegeln-logo
Alien3
Alien32

Alien 3

OM FILMEN

David Finchers underskattade trea i Alien-serien. I samband med dagarna kring Halloween visar vi både den, Alien och Aliens samma kväll. Välj ut en - eller boka till alla tre och ge dig själv ett maraton.

Löjtnant Ripley är ensam överlevande när hennes räddningskapsel från rymdfarkosten i Aliens, Sulaco, kraschlandar på Fiorina 161, en vindpiskad och öde planet som bebos av interner från planetens rymningssäkra fängelse, som ursprungligen var en metallfabrik.

Ripleys fruktan för att en alien fanns ombord på hennes rymdfarkost bekräftas när före detta fångars lemlästade kroppar börjar dyka upp. Utan vapen eller modern teknologi ska Ripley leda män som fällts och fängslats för synnerligen grova brott i kampen mot det fasansfulla odjuret, och snart inser hon något fruktansvärt om sin egen förbindelse till monstren. En insikt som tvingar henne till mer än att tillintetgöra monstret; att tillintetgöra sig själv.

04 NOVEMBER

Camera

21:15

Camera

Alien 3

Skräck, Science Fiction
1h 54min
ENG TAL | EJ TEXT

Låt timmarna flyta förbi framför episka filmserier på den stora duken, nedsjunken i en av Malmös skönaste biofåtöljer och med en salongsbar nära till hands.

Boka biljett