spegeln
Det Flammande Svärdet Image
Det Flammande Svärdet Poster

Cine: Det flammande svärdet

OM FILMEN

Foreman West bor i en liten gruvstad med sina döttrar Edith och Dina. När entreprenören och gruvägaren Frank Stoll kommer till stan för att inspektera verket blir han kär i Dina. Mot sin fars vilja rymmer hon med den skrupelfria Stoll. Nyheter om en meteor som närmar sig jorden orsakar panik och Stoll utnyttjar situationen för att göra ett dödande på aktiemarknaden; Att samarbeta med pressen för att dämpa nyheterna om meteoren lättar på spänningar i allmänheten och garanterar honom en förmögenhet. Han planerar att överleva i en hemlig underjordisk tunnel, med Dina och hans rika kompisar i släptåg. Men saker och ting går inte som planerat.

Format: DCP

TISDAG 19 MARS

Alcazar

18:00

Alcazar

Cine: Det flammande svärdet

Science Fiction, Action, Drama
1h 13min
DK TAL | ENG TEXT

Som en filmklubb där professionella filmnördar (Filminstitutet) plockat ut guldkorn ur filmhistorien, från stumfilm i 35 mm till nyare klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.