spegeln
L ETOILE FILANTE (C) Moteur S’Il Vous Plaît Courage Mon Amour RTBF (9)
Den Fallande Stjarnan 70X100

Den fallande stjärnan

OM FILMEN

I sin ungdom var Boris aktivist av den revolutionära sorten. Därför har han varit efterlyst och levt inkognito de senaste 35 åren. Under alias arbetar han på baren Den fallande stjärnan. Det förflutna hinner till slut ikapp Boris då en mystisk främling som törstar efter hämnd kommer till baren.

Kayoko, Boris sluga partner och deras trogna vän Tim planerar Boris flykt med hjälp av en deprimerad enstöring, Dom, som är på pricken lik Boris. Vad den intrigerande trion inte räknat med är att Doms ex-fru privatdetektiven Fiona är dem på spåren. Ska Boris lyckas undkomma?

Regissörsduon Gordon och Abel arbetar i den tradition av lekfull koreografi som känns igen från klassiker av Charlie Chaplin och Jacques Tati. Deras unika form av slapstick kommer till sitt fulla uttryck i Den Fallande Stjärnan, ett mörkt humoristisk mysterium fyllt av dubbelspel, dubbelgångare och andra thrillerelement.

LÖRDAG 27 JULI

Bar Deco

17:30

Bar Deco

Den fallande stjärnan

Komedi
1h 38min
FRA TAL | SV TEXT
Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.