spegeln
Dreamsce2
Dreamsce

Dream Scenario

OM FILMEN

Kristoffer Borglis underbara Nicolas Cage-film Dream Scenario får en exklusiv förhandsvisning på Spegelns Cage-dag den 7 januari, då skådespelaren fyller 60 år. Visningen presenteras i samarbete med Scanbox. 

Ari Aster (Hereditary, Midsommar) är en av producenterna till denna satir från A24 om kändisskap och flockmentalitet, skriven och regisserad av norrmannen Kristoffer Borgli (Sick of Myself).

Nicolas Cage spelar akademikern Paul, som kastas in i rampljuset efter att han på ett oförklarligt sätt börjat dyka upp i folks drömmar. Trots att han i drömmarna är lika stillsam som i verkliga livet, blott en apatisk åskådare till främlingars fantasier och mardrömmar, är Paul snart en berömdhet.

SÖNDAG 07 JANUARI

Alcazar

17:30

Alcazar

Dream Scenario

Komedi, Fantasy
1h 40min
ENG TAL | SV TEXT

Var först att se det senaste – ibland tjuvstartar vi och visar de senaste filmerna innan de har officiell premiär. För dig som inte vill vänta mer än nödvändigt!

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.