spegeln
Karaokeparatiisi Kuva Marita Hällfors © Napafilms 5
Karaoke Paradise

Karaoke Paradise

OM FILMEN

Välkommen till visningen av Karaoke Paradise den 12 augusti, en hjärtevärmande dokumentär som utforskar den unika finska karaoke-kulturen. Efter filmen drar Malmös roligaste karaoke-gäng U CAN SING WITH US igång festen. Kvällen presenteras av Nordisk Panorama Film Festival & Biograf Spegeln i samarbete med Malmöfestivalen.

"Det finns en liten diva inuti oss alla" säger någon, men Karaoke Paradise är inte finska Talang, utan ett finstämt och kärleksfullt porträtt av ett land där sången kommit att bli det bästa husmorsknepet mot ett sorgset hjärta. Tillsammans med regissören Einari Paakkanen reser vi Finland runt och möter en brokig skara människor som genom pophits och ballader ger utlopp för sina innersta och outtalade känslor. Karaoke har blivit något långt mer än ett underhållande tidsfördriv och det sjungs i bastun, garaget, på campingplatsen och på ålderdomshemmet. Karaoke Paradise är en hoppfull hyllning till karaoken som fått ett introvert folk att ta plats på scen och sjunga från hjärtat. För andra, men framförallt för sig själva.

BILJETTINFO
Biljetterna är gratis och kan hämtas ut på Biograf Speglen från klockan 17.00–19.30 den 12 augusti. En person kan hämta ut en biljett.

MÅNDAG 12 AUGUSTI

Alcazar

19:30

Alcazar

Karaoke Paradise

Dokumentär
1h 15min
Fi TAL | Sv TEXT
Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.