spegeln
Macbeth Ralph Fiennes (C) Marc Brenner
Macbeth 1080 X 1920 Digitalone Sheet

Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma

OM FILMEN

Tony- och BAFTA-prisvinnaren Ralph Fiennes (Antony & Cleopatra, Schindler's List, Coriolanus) och Olivier-prisvinnaren Indira Varma (Present Laughter, Game of Thrones, Luther) spelar huvudrollerna i en helt ny visuellt kraftfull produktion av William Shakespeares Macbeth. Filmad live på Dock X, en specialbyggd teaterscen i London, kommer denna hyllade uppsättning av Macbeth att vara en oförglömlig pulshöjande upplevelse på den stora duken.

Regisserad av Simon Godwin (Antony & Cleopatra, Romeo & Juliet, Hansard) med scenografi och kostymdesign av Frankie Bradshaw (Jerusalem, Blues for an Alabama Sky), är detta en filmisk och vackert iscensatt produktion som tar Shakespeares tragedi in i samtiden.

Macbeth är på väg. Ett par korrumperade av sin oändliga längtan efter makt har blod på sina händer. Upplev den gripande berättelsen om girighet, mord, svek och vidskepelse på bio under en begränsad period. När du väl har passerat gränsen kan du aldrig återvända.

TORSDAG 02 MAJ

Teater
2h 30min
ENG TAL | ENG TEXT

Hänförs av föreställningar med skådespelare i toppklass från världens främsta teaterscener, på en sittplats där du alltid har den perfekta vinkeln. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.