spegeln
Myfairl
Myfair

My Fair Lady

OM FILMEN

My Fair Lady visas i samband med filmens 60-årsjubileum.

I George Cukors mästerliga filmatisering av Broadways succépjäs spelar Audrey Hepburn en uppnosig gatuförsäljare från Londons arbetarklass, som en högdragen professor genom lämplig skolning försöker förvandla till en sofistikerad dam. Men när professorn lyckas och den lilla blomsterflickan blommar ut och blir en del av Londons överklass, lär sig hennes lärare också en och annan läxa.

Hepburns skådespelarinsats, stil och charm har gjort My Fair Lady till en tidlös klassiker. I samband med att filmen firar 60 år låter vi den återvända till duken en söndagseftermiddag i januari.

SÖNDAG 14 JANUARI

Alcazar

13:00

Alcazar

My Fair Lady

Musikal, Klassiker
2h 50min
ENG TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.