spegeln
Nyadhero
Nyadposter

Nyad

OM FILMEN

Röda mattan, flådiga drinkar, omöjliga klädval – och årets bästa filmer. Den 9 och 10 mars bjuder vi in dig till Spegelns Oscarshelg, där vi visar ett stort urval av de nominerade filmerna som tävlar under Oscarsgalan den 10 mars.

Nyad är den ofattbara men verklighetsbaserade historien om hur Diana Nyad vid 60 års ålder gav sig i kast med den till synes omöjliga utmaningen att simma den nästa 18 mil långa sträckan från Cuba till Florida.

Utan bur till skydd mot hajar var hon fast besluten om att bli den första att klara av resan som bland frivattenssimmare benämns som simmarnas "Mount Everest". Vid sin sida har hon coachen och vännen Bonnie Stoll.

Anette Benning och Jodie Foster är båda Oscarsnominerade för sina rolltolkningar i Nyad.

LÖRDAG 09 MARS

Camera

18:15

Camera

Nyad

Drama
2h 1min
ENG TAL | SV TEXT

En hel helg med Oscarsnominerade filmer och ett Spegeln med extra guldkant. Köper du biljetter till tre filmer i kassan på biografen får du 90 kr i rabatt.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.