spegeln
Perfect
Perfect (2)

Perfect Days

OM FILMEN

Japans Oscarbidrag, regisserat av Wim Wenders, är en av årets mest berörande feel-good-filmer och samtidigt ett enastående porträtt av staden Tokyo.

Hirayama trivs bra med sitt enkla liv som toalettstädare i Tokyo. Hans vardag är oerhört strukturerad, men han förgyller den genom sin passion för musik och böcker. Varje kväll läser han ett kapitel ur en William Faulkner-novell. Han älskar träd och fotograferar dem. Men några oväntade möten kommer att störa hans harmoniska leverne och gradvis avslöja mer av hans förflutna. 

Perfect Days är en djupt gripande och poetisk reflektion över att finna skönhet i den vardagliga världen omkring oss. Filmen är nominerad till en Oscar för Bästa internationella film.

ONSDAG 28 FEBRUARI

Camera

15:00

Camera

Perfect Days

Drama
2h 3min
JP TAL | SV TEXT
Köp biljett

SÖNDAG 10 MARS

Camera

15:00

Camera

Perfect Days

Drama
2h 3min
JP TAL | SV TEXT

En hel helg med Oscarsnominerade filmer och ett Spegeln med extra guldkant. Köper du biljetter till tre filmer i kassan på biografen får du 90 kr i rabatt.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.