spegeln
Poorthings
Poor Teaser Poster Se

Poor Things

OM FILMEN

Yorgos Lanthimos mästerverk Poor Things är storfavorit inför Oscarsgalan och en av de mest unika filmer vi sett på många år. Filmen förhandsvisas på Spegeln den 24 januari - två dagar innan den officiella premiären äger rum. Visningen presenteras i samarbete med Disney. 

Vi kan även avslöja att det blir galapremiär 26 januari. Datum för biljettsläpp kommer närmare inpå premiären. 

Det här är den fantastiska berättelsen om Bella Baxters fantasifulla förvandling, med Emma Stone i huvudrollen och i regi av Yorgos Lanthimos. 

Återuppväckt från de döda av den geniala och okonventionella vetenskapsmannen doktor Godwin Baxter (Willem Dafoe) börjar Bella sitt liv under hans beskydd, ivrig att lära sig allt. I sin avsaknad och hunger efter världslighet, rymmer Bella med Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), en slipad och utsvävande advokat, på en hisnande äventyrsresa över kontinenterna. Fri från sin tids fördomar, blir Bellas syfte tydligt att stå för jämlikhet och frihet.

ONSDAG 24 JANUARI

Alcazar

19:45

Alcazar

Poor Things

Fantasy, Drama, Komedi
2h 21min
ENG TAL | SV TEXT

Var först att se det senaste – ibland tjuvstartar vi och visar de senaste filmerna innan de har officiell premiär. För dig som inte vill vänta mer än nödvändigt!

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.