spegeln
Scrapperhero
Scrapper Poster

Scrapper

OM FILMEN

Charlotte Reagan regidebuterar med ett underbart far- och dotterdrama med Harris Dickinson (Triangle of Sadness) i ena huvudrollen. Scrapper fick nyligen hela 14 nomineringar på British Independent Film Awards.

Trots att hon bara är tolv år klarar Georgie sig helt själv genom att sno cyklar med sin bäste vän Ali. Hemma i lägenheten bygger hon en hemlig värld, med spindlarna som enda sällskap. Efter att hennes mamma gått bort i cancer och pappan passat på att sticka iväg, har Georgie blivit något av en expert på att manipulera alla vuxna som ständigt dyker upp och stör.

När pappan plötsligt kommer tillbaka försöker hon köra samma tricks med honom, men det visar sig att de har mer gemensamt än bara sitt DNA.

SÖNDAG 03 DECEMBER

Camera

14:30

Camera

Scrapper

Drama
1h 24min
ENG TAL | SV TEXT
Köp biljett

MÅNDAG 04 DECEMBER

Alcazar

15:30

Alcazar

Scrapper

Drama
1h 24min
ENG TAL | SV TEXT
Köp biljett

TORSDAG 07 DECEMBER

Bar Deco

17:30

Bar Deco

Scrapper

Drama
1h 24min
ENG TAL | SV TEXT
Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.