spegeln-logo
Littleshop
Littleshop2

Sing Along: Little Shop of Horrors

OM FILMEN

Spegeln bjuder in till att sjunga med i 80-talsmusikalen Little Shop of Horrors!

I vår största salong Alcazar finns det gott om utrymme för dans mellan varje stolspar och tillsammans upplever vi några av våra favoritmusikaler. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar.

LITTLE SHOP OF HORRORS
Little Shop of Horrors! Var ska man börja? Filmen om det fattiga blomsterbutiksbiträdet Seymour som får tag i en märklig planta (som egentligen är en utomjording) innehåller mycket av det vi älskar med film: b-filmsestetiken placerad i musikalmiljö, charmig (och egentligen ganska snäll) skräck och oerhört catchiga låtar i en kaotisk blandning. Rick Moranis! Steve Martin! Och en lysande Ellen Greene som i rollen som Audrey.

Affärerna går dåligt för blomsterhandlaren Mushnik på Skid Row, så han överväger att slå igen. Den föräldralöse Seymour slavar som hans assistent samtidigt som han åtrår försäljerskan Audrey. Hon i sin tur drömmer om ett sött hem i en förort men går dessvärre i sällskap med den sadistiske tandläkaren Orin Scrivello. En dag hittar Seymour en underlig växt som han förvärvar i en affär i Chinatown. Kärleksfullt sköter han om växten som han döper till Audrey II, och den blir ett dragplåster i affären. Kunderna strömmar till och affärerna går strålande. Men efter det att Seymour stuckit sig på en rosplanta upptäcker han att Audrey II har smak för blod.

13 OKTOBER

Musikal
1h 34min
ENG TAL | ENG TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Boka biljett