spegeln
LMI 3 (1)
Eternal

The Eternal Memory

OM FILMEN

Röda mattan, flådiga drinkar, omöjliga klädval – och årets bästa filmer. Den 9 och 10 mars bjuder vi in dig till Spegelns Oscarshelg, där vi visar ett stort urval av de nominerade filmerna som tävlar under Oscarsgalan den 10 mars.

Paulina och Augusto har varit tillsammans i 23 år. Hon har varit verksam som kulturminister och skådespelare, han som TV-journalist. Tillsammans bor de i ett vackert hus de byggt tillsammans för många år sedan. Huset är fyllt med minnen som Augusto långsamt glömmer. Han lider av Alzheimers och hans minne vissnar tills han en dag inte längre känner igen sin spegelbild.

Men hur ensam Augusto än må vara inuti sitt huvud förblir Paulina vid hans sida, ty även om han glömmer så förblir hennes känslor för honom lika starka som alltid. 

The Eternal Memory är nominerad till en Oscar för Bästa dokumentär.

LÖRDAG 09 MARS

Camera

16:15

Camera

The Eternal Memory

Dokumentär
1h 24min
SPA TAL | SV TEXT

En hel helg med Oscarsnominerade filmer och ett Spegeln med extra guldkant. Köper du biljetter till tre filmer i kassan på biografen får du 90 kr i rabatt.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.