spegeln-logo
Timecop2
Timecop

Timecop

OM FILMEN

Spegeln instiftar en ny helgdag! Jean-Claude Van Damme Day! Välkomna till världens första JCVDD den 18 oktober 2023. Under kvällen visas två av belgarens mest charmanta actionfilmer - Timecop och Bloodsport.

År 2004 har det blivit möjligt att resa i tiden. För att förhindra att brottslingar reser tillbaka i tiden och ändrar historiska skeenden till sin fördel, instiftas en lag som förbjuder resor till förfluten tid. Polisen Max Walker är en dem som skall upprätthålla lagen. Hans fiende blir den makthungrige, korrumperade senatorn McComb.

Av vissa kritiker kallades Timecop för en Terminator med färre kvaliteter, men filmen har ändå hyllats som en av Van Dammes främsta stunder i karriären. "For once, Van Damme's accent is easier to understand than the plot", konstaterade Washington Post, medan New York Times skrev att det var "his classiest effort to date".

18 OKTOBER

Camera

21:00

Camera

Timecop

Action, Science Fiction
1h 35min
ENG TAL | EJ TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Boka biljett