Meny
BISTROMENY
Från öppning till stängning alla dagar i veckan.
Bagel med färskost, pepparrot, picklad rödlök och kallrökt lax. | 85 |
Tångcaviar och rotfruktschips med dillcrèmefraiche, gräslök och picklad lök. | 89 |
Räksallad med dill- & citronmajonnäs, tångkaviar och ägg. Serveras med hembakat bröd. | 155 |
Veganlåda med vår egen cashewost och svamppastej, tomatpesto, bönröra, fikonmarmelad, pickles och oliver. | 150 |
Ost- och charklåda med charkuterier, tre sorters ost och hemgjorda tillbehör. | 165 |
Ostlåda med tre sorters ost och hemgjorda tillbehör. | 160 |
Spegelns Caesarsallad med cajunsotad kyckling, syrade äpplen och Serranochips. | 175 |
À LA CARTE
Från 16.00 på vardagar och från öppning på helger.
MINDRE
Burrata med serranoskinka, på en sallad av melon, vikentomater och rostade valenciamandlar. | 109 |
Eggs Benedict på smörstekt bröd och serranoskinka. Toppad med Tom Yum-hollandaise. | 109 |
Råbiff smaksatt med konjak och dijonsenap, på en grönpepparmajonnäs. Serveras med comté, friterad kapris och ägg 63. | 119 |
Vegansk ”råbiff” gjord på soltorkad tomat. Serveras på en majonnäs smaksatt med grönpeppar. Toppad med näringsjäst, rostad lök och friterad kapris. | 99 |
STÖRRE
Råbiff på en majonnäs med svartpeppar och citroncest. Serveras med parmesan, marinerad grön sparris, kapris och ägg 63. Serveras med rostad potatis. | 199 |
Vegansk ”råbiff” gjord på soltorkad tomat. Serveras på en majonnäs med svartpeppar och citroncest. Toppad med näringsjäst, marinerad grön sparris, och kapris. Serveras med rostad potatis. | 179 |
Sallad med varmrökt lax, kokt nypotatis och primörer. Serveras med rom- och citrusmajonnäs. | 189 |
Sallad med halloumi, kokt nypotatis och primörer. Serveras med rom- och citrusmajonnäs. | 169 |
Grillad broccolini med harissa på couscous och vikentomater. Serveras med en yoghurt smaksatt med mynta och fetaost. | 169 |
Grillad entrecote med tigerbearnaise. Serveras med rostad potatis vänd i chimichurri och haricots verts. | 275 |
DESSERTER
Crème Brulée med Amarula Créme-likör. | 65 |
Inkokt rabarber under färskost med vit choklad, havreflarn och lemon curd. | 85 |