Meny
BISTROMENY
– Från öppning till stängning alla dagar i veckan –
Bagel med färskost, pepparrot, picklad rödlök och kallrökt lax. | 85 |
Tångcaviar och rotfruktschips med dillcrèmefraiche, gräslök och picklad lök. | 89 |
Räksallad med dill- & citronmajonnäs, tångkaviar och ägg. Serveras med hembakat bröd. | 155 |
Veganlåda med cashewost och svamppastej, tomatpesto, bönröra, fikonmarmelad, pickles och oliver. | 150 |
Ost- och charklåda med charkuterier, tre sorters ost och hemgjorda tillbehör. | 165 |
Ostlåda med tre sorters ost och hemgjorda tillbehör. | 160 |
Spegelns Caesarsallad med cajunsotad kyckling, syrade äpplen och Serranochips. | 175 |
Á LA CARTE
– Från 16.00–21.00 på vardagar och från 12.30–21.00 på helger –
MINDRE
Egg Benedict, smörstekt bröd och Serranoskinka. Toppad med Tom Yum-hollandaise. | 109 |
Waldorfsallad. Krämig sallad med, äpple, selleri och rostade valnötter. Serveras med hembakat bröd. | 89 |
Råbiff med kimchimajonnäs och ägg 63°. Serveras med nashipäron, gochujangmarinerad gurka och bröd. | 119 |
Vegansk ”råbiff” på soltorkade tomater med kimchimajonnäs. Serveras med nashipäron, gochujangmarinerad gurka och bröd. | 99 |
STÖRRE
Pingvinklubba (minilägg på gris) på puylinser och rostad selleri. Picklad tomat, timjansky och rostad potatis. | 199 |
Salsicca med mac’n’cheese. Serveras med sauterad spenat. | 179 |
Degknyte fylld med puylinser, rostad paprika och tärnad halloumi. Serveras med paprikasås och picklad tomat. | 179 |
Råbiff med kimchimajonnäs och ägg 63°. Serveras med nashipäron, gochujangmarinerad gurka och rostad potatis. | 199 |
Vegansk ”råbiff” på soltorkade tomater med kimchimajonnäs. Serveras med nashipäron, gochujangmarinerad gurka och rostad potatis. | 179 |
DESSERTER
Crème brulée. | 69 |
Chokladganache smaksatt med whiskey på krossade drömmar. | 69 |