Meny
BISTROMENY
– Från öppning till stängning alla dagar i veckan –
Bagel med färskost, pepparrot, picklad rödlök och kallrökt lax. | 85 |
Tångcaviar och rotfruktschips med dillcrèmefraiche, gräslök och picklad lök. | 89 |
Räksallad med dill- & citronmajonnäs, tångkaviar och ägg. Serveras med hembakat bröd. | 155 |
Veganlåda med cashewost och svamppastej, tomatpesto, bönröra, fikonmarmelad, pickles och oliver. | 150 |
Ost- och charklåda med charkuterier, tre sorters ost och hemgjorda tillbehör. | 165 |
Ostlåda med tre sorters ost och hemgjorda tillbehör. | 160 |
Spegelns Caesarsallad med cajunsotad kyckling, syrade äpplen och Serranochips. | 175 |
Á LA CARTE
– Från 16.00–21.00 på vardagar och från 12.30–21.00 på helger –
MINDRE
Eggs Benedict, smörstekt bröd och Serranoskinka.Toppad med Tom Yum-hollandaise. | 109 |
Coctel de Camarón, en sydamerikansk tomatbaserad räkcocktail. | 129 |
Råbiff på en majonnäs med svartpeppar och citronzest. Serveras med parmesan, marinerad grön sparris, kapris och ägg 63°. | 119 |
Vegansk ’’råbiff’’ gjord på soltorkade tomater. Serveras på en majonnäs med svartpeppar och citronzest. Toppad med näringsjäst, marinerad grön sparris och kapris. | 99 |
STÖRRE
Råbiff på en majonnäs med svartpeppar och citronzest. Serveras med parmesan, marinerad grön sparris, kapris, ägg 63° och rostad potatis. | 199 |
Vegansk ’’råbiff’’ gjord på soltorkade tomater med rostad potatis. Serveras på en majonnäs med svartpeppar och citronzest. Toppad med näringsjäst, marinerad grön sparris och kapris. | 179 |
Sallad med varmrökt lax, kokt nypotatis och primörer. Serveras med rom- och citrusmajonnäs. | 189 |
Sallad med halloumi, kokt nypotatis och primörer. Serveras med rom- och citrusmajonnäs. | 169 |
Salsiccia på sauterad spenat med mac’n’cheese. | 179 |
Grön sparris på färskost smaksatt med kummin. Serveras med dressing av rostad mandel, kapris och parmesan. | 179 |
Grillad entrecote med tigerbearnaise. Serveras med rostad potatis vänd chimichurri och haricots verts. | 275 |
DESSERTER
Crème Brulée med Amarula likör cream. | 65 |
Inkokt rabarber under färskost med vit choklad, havreflarn och lemon curd. | 85 |