spegeln-logo

Nordisk Panorama

Nordisk Panorama Film Festival är tillbaka i Malmö för tionde året i rad. Under sex dagar, från 21–26 september, visas dokumentär- och kortfilmer samt spännande evenemang med koppling till årets filmer. Årets filmprogram innehåller allt från en svart-och-vit roadtrip film med döden till majestätiska lodjur i Finland. 

Interiör 7 Rätt

Fredag 22/9

Smygstarta Nordisk Panoramas festivalhelg med två kortfilmspaket.

Biljetter fredag
Revir Lördag

Lördag 23/9

Upplev kombinationen frukost och kortfilmspaket! Under lördagsmorgonen bjuder vi Nordisk Panoramas festivalbesökare på frukost och film direkt från årets festivalprogram. Avrunda dagen med den svenska premiären av REVIR - Everything You Hold Dear 19.30.

Biljetter lördag
Nightstop Söndag

Söndag 24/9

Upplev kombinationen frukost och kortfilmspaket! Under söndagsmorgonen bjuder vi Nordisk Panoramas festivalbesökare på frukost och film direkt från årets festivalprogram. Senare på kvällen står iskalla landskap och mytiska varelser på schemat med filmpaketet Arctic Chills.

Biljetter söndag
Camera 4

Onsdag 27/9

Under festivalens sista dag presenterar juryn vinnarna här på Biograf Spegeln.

Biljetter prisutdelning

Utanför biosalongen

Utöver filmprogrammet bjuder festivalen även på en hel del specialevenemang. En fotbollsmatch med filmskaparna från den isländska dokumentären The Home Game, en klubb-konsert med den unga lokala musikscenen i Malmö, och en seans framförd 190 meter över marken är bara några exempel på vad den 34:e upplagan har att erbjuda.