spegeln
Brandedtokill
Branded

Branded to Kill

OM FILMEN

I samarbete med Asiatiska Filmfestivalen uppmärksammar regissören Seijun Suzuki som i vår skulle ha fyllt 100 år. Tre av Suzukis mest nyskapande noirfilmer visas under tre kvällar på Spegeln.

I ett virrvarr av yakuzans lönnmördare hamnar risfetischisten Goro Hamada på kant med sina överordnade, efter att ett eskortuppdrag gått snett. Branded to Kill är en brutal och visuellt hänförande resa genom den japanska undre världen, signerad new wave-ikonen Seijun Suzuki.

SEIJUN SUZUKI
Suzuki var en japansk filmregissör och manusförfattare, mest känd för sina banbrytande och stiliserade yakuza-filmer på 1960-talet. Hans verk har sedan dess fått kultstatus för sin nyskapande estetik och subversiva ton och inspirerat regissörer som Quentin Tarantino och Jim Jarmusch.

LÖRDAG 06 APRIL

Camera

18:15

Camera

Branded to Kill

Action, Drama
1h 31min
FLERA TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.