spegeln

Volontär på Spegeln

Var med och skapa något unikt genom att donera din tid för att stötta Spegeln. Som volontär blir du en viktig del av ett spännande bioprogram där du får engagera dig i film och träffa likasinnade. Som tack kommer vi belöna dig med Spegeln-upplevelser. 

Exempel på uppgifter

Skanna biljetter, välkomna gäster till våra visningar, informera om vårt filmutbud, hjälpa till med evenemang, ta hand om våra operagäster, enklare städning och andra uppgifter för att hålla biografen igång.

Uppgifterna kan även inkludera lättare marknadsföringsaktiviteter, såsom att dela ut broschyrer eller ta bilder under evenemang. För dig som är händig kan det inkludera lätt underhåll.

Om Spegeln

Spegeln erbjuder något för alla, från blockbusters till klassiker och opera. Vårt eventprogram inkluderar bland annat Sing Along-visningar och B-filmer som är så dåliga att de är bra. Under frukostvisningar och galapremiärer ser vi till att mat och dryck alltid är i centrum för att kombinera allt vad Spegeln är.

Spegeln är mer än bara en biograf; vår bar och bistro är ett av Malmös guldkorn om man söker efter kvalitet till ett lägre pris.

Vem kan bli volontär?

Du behöver vara 21 år eller äldre. Vi välkomnar sökande från hela Skåne, men det är fördelaktigt om du bor nära Malmö.

Interiör 6 Mörk

Ansök idag

Skriv ett mail där du berättar om dig själv, din tillgänglighet och varför du vill bli volontär på Biograf Spegeln. Lägg gärna till om det är något specifikt område du är intresserad av, som operavisningar eller Cinemateket. Berätta också vad du kan bidra med i den önskade rollen. Skicka mailet till jenni@biografspegeln.se.

Skicka ansökan