spegeln
Gateof
Gateofflesh

Gate of Flesh

OM FILMEN

I samarbete med Asiatiska Filmfestivalen uppmärksammar regissören Seijun Suzuki som i vår skulle ha fyllt 100 år. Tre av Suzukis mest nyskapande noirfilmer visas under tre kvällar på Spegeln.

I Tokyos slumkvarter är resterna av Andra världskriget tydliga. Fraktioner av människor har bildats, med amerikanska soldater och yakuzan i ständig konflikt. En oväntad tredje part är ett gäng prostituerade kvinnor som våldsamt straffar den som bryter mot deras enda regel – ha aldrig sex gratis.

Gate of Flesh är lustfylld och urflippad sexploitation-film av Seijun Suzuki. En av Willem Dafoes favoritfilmer!

SEIJUN SUZUKI
Suzuki var en japansk filmregissör och manusförfattare, mest känd för sina banbrytande och stiliserade yakuza-filmer på 1960-talet. Hans verk har sedan dess fått kultstatus för sin nyskapande estetik och subversiva ton och inspirerat regissörer som Quentin Tarantino och Jim Jarmusch.

TORSDAG 04 APRIL

Camera

18:30

Camera

Gate of Flesh

Action, Drama
1h 30min
JAP TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.