spegeln
IMG 5859
IMG 5858

Queer Comedy Night

OM FILMEN

PAGE 28 bjuder in till en afton av skratt och queer komik. Allt leds av vår alldeles egna comedy queen Pontus Källström. Bring your friends and loverz and have a good time!

Komiker 22 maj
Idgie Heaterbranch
Camilla Jonasson
Hanna Voog

Evenemanget arrangeras i samarbete med biografen Spegeln som är Malmös första serverade biograf med bar och bistro. Förutom att visa filmer så arrangeras sing alongs, galapremiärer och nu queer komedi. Under dessa kvällar  kommer vi att husera  i deras trevliga foajé. Eventet drivs också med stöd av Malmö stad.

Eventet drivs också med stöd av Malmö stad.

PAGE 28: 
PAGE 28 är en mötesplats där Malmös alla HBTQ-personer kan samlas och uppleva den fantastiska litteratur, konst och musik som alla tillsammans skapar. För att göra detta anordnar PAGE 28 olika kulturevenemang med HBTQ-fokus och driver en HBTQ-bokhandel i Malmö.

ONSDAG 22 MAJ

Ovalen

18:30

Ovalen

Queer Comedy Night

Komedi
1h 30min
Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.