spegeln
Det Slutar Med Osss 2
Detslutar (1)

Det slutar med oss

OM FILMEN

Biljettsläpp 24 juli kl 08.00. 

Filmen inviger vår nya bok- & bioklubb den 7 augusti. Läs boken som filmen är baserad på inför visningen. När filmen är slut öppnar vi salongsbaren, där du kan köpa snacks och något gott att dricka. Därefter diskuterar vi boken och filmen i biosalongen tillsammans med vår moderator Thomasine. 

20% RABATT PÅ BOKEN HOS POCKET SHOP
Boken fixar du på egen hand. Hos Pocket Shop i Malmö Centralstation får du mellan 24 juli och 31 augusti 20% i rabatt på Det slutar med oss när du visar upp din biobiljett i kassan. Erbjudandet gäller alla visningar av Det slutar med oss på Biograf Spegeln inom rabattens giltighetsperiod

DET SLUTAR MED OSS (2024)
Det slutar med oss
berättar den fängslande historien om Lily, som övervinner en traumatisk barndom och skapar sig ett nytt liv i Boston och uppfyller om sin dröm om att öppna en egen blomsterbutik. Ett möte med den charmige hjärnkirurgen Ryle tänder en gnista men allteftersom de blir mer och mer förälskade börjar Lily se sidor av honom som påminner om hennes föräldrars förhållande. När Lilys första kärlek Atlas plötsligt dyker upp vänds hennes relation med Ryle upp och ner. Lily inser att hon måste våga lita på själv för att våga göra ett omöjligt val för sin framtid.

ONSDAG 07 AUGUSTI

Camera

19:45

Camera

Det slutar med oss

Drama, Romantik
ENG TAL | SV TEXT

Spegelns nya bok- & bioklubb! Läs boken inför visningen av filmatiseringen och diskutera verken efter filmen med andra biobesökare och vår moderator. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.