spegeln
Ensamhemma2
Ensamhemma

Ensam hemma

OM FILMEN

Spegeln avslutar nedräkningen till jul med en magnifik mix av våld och charm i John Hughes eviga katt-och-råtta-klassiker Ensam hemma.

8-årige Kevin blir lämnad ensam hemma då hans familj glömmer honom när de stressar till flygplatsen för att hinna med sitt flyg till Paris. Men Kevin finner sig snart i det, julpyntar och njuter av att kunna göra och äta vad han vill.

Den nyfunna friden ruckas dock ganska snart. Det dyker upp två inbrottstjuvar som tror huset blir ett lätt byte. Vad de däremot inte räknat med är Kevins uppfinningsrikedom - en kavalkad av fällor som tog John Hughes våldsamma familjefilm rakt in i historieböckerna.

LÖRDAG 23 DECEMBER

Bar Deco

20:15

Bar Deco

Ensam hemma

Komedi, Familjefilm
1h 43min
ENG TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.