spegeln
Grease2 (1)
Grease22

Grease 2

OM FILMEN

Den Dåliga Filmklubben visar spektakulära spillror ur filmhistorien utvalda torsdagskvällar på Spegeln.

Den Dåliga Filmklubben goes to Broadway! Inför produktionen av Grease 2 mötte John Travolta och Olivia Newton-John filmbolaget för att diskutera ett fortsatt samarbete. I slutändan fick de nobben, och ersattes av de lovande talangerna Michelle Pfeiffer och Maxwell Caulfield. Duon bråkade sig genom hela inspelningen och Caulfield har senare sagt att det tog tio år för honom att komma över Grease 2: "I was being hailed as the next Richard Gere or John Travolta. However, when Grease 2 flopped, nobody would touch me."

Numera kan du möta många rabiata musikalfreaks som försvarar Grease 2 in i döden. Även vi i Den Dåliga Filmklubben! Låtarna är självklart mycket, mycket, mycket sämre än ettans, men har den där musikalenergin som slår över så hårt att man undrar hur filmen kan vara framtänkt och ihoplappad av mänskligheten. Så lär dig nu hela Reproduction utantill och välj den underbara, rubbade glädjen för en kväll!

TORSDAG 03 OKTOBER

Camera

20:45

Camera

Grease 2

Musikal, Komedi, Romantik
1h 54min
ENG TAL | EJ TEXT

En film kan vara riktigt usel, men den kan samtidigt vara löjligt kul – och kul är väl lika med bra? Just därför finns Den Dåliga Filmklubben. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.