spegeln
Sisteract2
Sisteract

Party Along: En värsting till syster

OM FILMEN

"Looking for a sweet musical comedy about a witness to a crime hiding out from killers in a convent? There's nun better than Sister Act."

Sjung med i En värsting till syster

Filmen visas utan textad musik, men vi kommer uppmuntra er att skråla med i alla fall! Som alltid inleds kvällen av våra underbara sing/party along-värdar som inte bara bjuder på sig själva utan även på en uppvärmnings-show som gör den tröttaste sångfågeln till en taggad näktergal! Det blir show, dans och uppsjungning på bästa Spegelnmanér!

EN VÄRSTING TILL SYSTER
Spegelns interaktiva fredagsparty-program tar sig an det bästa av två världar! 90-talssuccén En värsting till syster ger oss nämligen både en avslappnande klostervisit (nåja) och en hejdundrande gospelupplevelse. Addera några gangsters, ett vittnesskyddsprogram och några av 90-talets roligaste scener och du har en lika mångsidig som underbar musikalkomedi som nu gästar vår duk för andra gången. 

När nattklubbssångerskan Deloris råkar få se sin chef - och även älskare - döda en man, blir hon eftersökt av hela maffian. Det enda säkra stället är ett nunnekloster och att själv bli nunna. Men Deloris kan inte med att inte göra någonting, och sätter fart på nunnorna i kören.

FREDAG 08 MARS

Komedi, Musik
1h 40min
ENG TAL | EJ TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.