spegeln-logo
Ns9t8glyf7mywxrcuhxm22nmf9t
Zdua4fnhbxpadzvojiu0rgn6chr

Party Along: Mamma Mia!

OM FILMEN

Sjung med i Mamma Mia!

Filmen visas utan textad musik, men vi kommer uppmuntra er att skråla med i alla fall! Som alltid inleds kvällen av våra underbara sing/party along-värdar som inte bara bjuder på sig själva utan även på en uppvärmnings-show som gör den tröttaste sångfågeln till en taggad näktergal! Det blir show, dans och uppsjungning på bästa Spegelnmanér!

MAMMA MIA!
Denna glädjefyllda film bjuder på ABBA-låtar, ett överflöd av sång och dansnummer och en stjärnspäckad rollista. Mamma Mia! bygger på succémusikalen med samma namn där den blivande bruden Sophie är på jakt efter sin pappa inför den stora dagen. Det är bara ett problem – hon vet inte vem han är. Men efter att ha tjuvläst sin mammas dagböcker, kommer hon fram till att han är en av hennes tre gamla pojkvänner. Hon bjuder in dem alla tre, även om hon vet att hennes mamma inte kommer att bli glad. Sophie försöker desperat hemlighålla deras närvaro, med det dröjer inte länge förrän hemligheten avslöjas och det roliga börjar. 

Filmen visas utan text under låtarna.

20 OKTOBER

Alcazar

20:45

Alcazar

Party Along: Mamma Mia!

Musikal
1h 49min
ENG TAL | EJ TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Boka biljett