spegeln
Bohemian
Bohemian2

Sing Along: Bohemian Rhapsody

OM FILMEN

Sjung med i Bohemian Rhapsody!

I vår största salong Alcazar finns det gott om utrymme för dans mellan varje stolspar och tillsammans upplever vi några av våra favoritmusikaler. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar. Det är dags att sjunga loss till Bohemian Rhapsody! Det är inte en musikalfilm men det finns partier då musiken verkligen briserar. Låtarna är textade, men i övrigt är filmen otextad.

BOHEMIAN RHAPSODY
Filmen följer bandet Queens explosionsartade karriär genom deras ikoniska låtar och magiska scenframträdanden. På grund av Freddie Mercurys urspårade livsstil höll dock bandet på att splittras och det blir en kamp för alla inblandade att hålla gruppen vid liv. Men under den legendariska Live Aid-konserten 1985 ser vi Mercury leda bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien. Samtidigt som han kämpar mot sin livshotande sjukdom.

Filmen visas med engelsk karaoke-text under låtarna, i övrigt otextad.

FREDAG 14 JUNI

Musik, Drama
2h 14min

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.