spegeln-logo
Frozen2
Frozen

Sing Along: Frozen

OM FILMEN

Disney fyller 100 år! Samma dag som Disney grundades 1923 öppnar vi upp Spegelns egna Disneyland med visningar av några av de största klassikerna från filmbolaget.

I vår största salong Alcazar sjunger vi dessutom med under kvällen - på den här visningen i den mer moderna klassiker Frozen. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar!

FROZEN
Det tog inte många dagar efter att Frozen kom ut förrän hela världen skreksjöng med i låten Let It Go. Den animerade filmen kom att bli en omedelbar klassiker, älskad av personer i alla åldrar.

Frozen möter vi det kungliga syskonparet Elsa och Anna som efter en olycka i barndomen glidit allt längre ifrån varandra. När Elsa ska krönas till drottning avslöjas hennes magiska hemlighet för hela kungariket och av rädsla att inte kunna kontrollera sin makt flyr hon. Anna ger sig av på ett banbrytande äventyr för att rädda sin syster. Kommer hon hinna ställa allt till rätta innan det är försent?

Filmen visas med engelsk karaoke-text under låtarna, i övrigt otextad.

16 OKTOBER

Alcazar

17:30

Alcazar

Sing Along: Frozen

Animerad, Familjefilm, Musikal
1h 42min
ENG TAL | ENG TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Boka biljett