spegeln
Grease
Grease2

Sing Along: Grease

OM FILMEN

Sjung med i Grease!

I vår största salong Alcazar finns det gott om utrymme för dans mellan varje stolspar och tillsammans upplever vi några av våra favoritmusikaler. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar. Allt du behöver är en biljett. Kanske en skinnjacka och möjligen en klick brylkräm. Ett par rejäla dansskor? Låt inte oss begränsa dig!

GREASE
När Grease självsäkert klev in i 70-talet som en ny typ av sockerkick från drömfabriken var den större, roligare och kvickare än det mesta. Kritikerna tyckte olika och mycket om den sprittiga high school-musikalen men den var en omedelbar succé på biograferna: publiken rusade till visningarna och har egentligen aldrig riktigt slutat att göra det.

Hopelessly Devoted to You nominerades till en Oscar för bästa låt och You're the One That I Want har för evigt borrat sig in medvetandet hos alla människor födda innan millennieskiftet. Grease är numera en självklar höjdpunkt i vårt Sing Along-program och nu är det dags igen. 

Filmen visas med engelsk karaoke-text under låtarna, i övrigt otextad.

FREDAG 06 SEPTEMBER

Alcazar

20:45

Alcazar

Sing Along: Grease

Musikal
1h 50min
ENG TAL | EJ TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.