spegeln
Hairspray (1)
Hairspray2

Sing Along: Hairspray (2007)

Premiär 12 juli 2024

OM FILMEN

Biljettsläpp inom kort!

Sjung med i Hairspray!

Tracy Turnblad, en stor flicka med stort hår och ett ännu större hjärta, bara har en passion i livet - att dansa. Hon drömmer om att få medverka i The Corny Collins Show, Baltimores häftigaste dansparty som visas på TV.

Tracy tycks passa perfekt som deltagare – om det inte vore för en sak. Hennes kroppsstorlek skiljer henne från den coola mängden, något som hennes välmenande men överbeskyddande mor inte är sen att påpeka. Men skam den som ger sig! Tracy är övertygad om att det är hennes kall i livet att ägna sig åt dans och när hennes far Wilbur säger “Go for it!” inser hon att man måste tänka stort för att bli stor.

Den sprudlande musikalen Hairspray från 2007 bygger på John Waters originalfilm från 1988 och hitmusikalen från Broadway som sedan följde. Nu ansluter den för första gången till vår sing along-serie - ta på dig dansskorna och sväng förbi!

Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.