spegeln
Moulinrouge2
Moulinrouge

Sing Along: Moulin Rouge!

OM FILMEN

Stortorget lyser återigen upp i rött när Spegeln slår upp dörrarna till Moulin Rouge!

I vår största salong Alcazar finns det gott om utrymme för dans mellan varje stolspar och tillsammans upplever vi några av våra favoritmusikaler. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar!

MOULIN ROUGE!
Baz Luhrmanns Moulin Rouge! är en av vår tids stora musikaler, en film med stora sång- och dansnummer, spektakulära bilder och musik från akter som Elton John, David Bowie och Queen. Klä upp er, ut er eller, för att recitera ett av banden som medverkar med musik i filmen, kom som ni är - men kom för allt i världen redo att uppleva 1900-talets bohemiska revolution i Paris.

En passionerad poet faller för en vacker kurtisan i denna exotiska kärleksmusikal av den fantasifulla och visionäre regissören Baz Luhrman. Stjärnorna Nicole Kidman och Ewan McGregor gör fantastiska rolltolkningar och tar dig med på en fascinerande och romantisk resa i en häpnadsväckande och sensuell värld på nattklubben Moulin Rouge i Paris. Filmen är hypnotiserande, full med sprudlande underhållning och massor av moderna hits som gör Moulin Rouge! till en upplevelse som du sent kommer att glömma.

FREDAG 07 JUNI

Alcazar

20:45

Alcazar

Sing Along: Moulin Rouge!

Musikal, Romantik
2h 30min
ENG TAL | ENG TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.