spegeln
Tenacious
Tenacious2

Sing Along: Tenacious D in The Pick of Destiny

OM FILMEN

Sing Along! Riff Along! Party Along! Anslut dig till världens största rockband i vår visning av The Pick of Destiny där publiken uppmanas att interagera med filmen snarare än att vara tysta.

TENACIOUS D IN THE PICK OF DESTINY
Det är dags att möta två ovanliga hjältar, JB och KG - som tillsammans bildar rockbandet Tenacious D. De är besatta av att bli de största rockstjärnorna någonsin och för att uppnå detta måste de hitta det legendariska objektet kallat "Pick of Destiny" - en magisk plektrum som sägs ge otroliga musikaliska krafter åt den som spelar på det. Deras äventyr tar dem genom underjorden i Los Angeles, mystiska tempel och till och med till himlen själv. 

Jack Black och Kyle Gass spelar förlängda versioner av sig själva i en av 00-talets mest älskade kultkomedier. Förutom duon träffar vi Dave Grohl som demonisk rockmusiker, Ben Still i rollen som excentrisk musikaffär-ägare, Meat Loaf som Jack Blacks farsa och Ronnie James Dio som... Ronnie James Dio.

Filmen visas med engelsk text under låtarna för att underlätta sång.

FREDAG 23 FEBRUARI

Komedi, Fantasy, Musikal
1h 34min
ENG TAL | ENG TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.