spegeln
Greatestshowman
Greatestshowman2

Sing Along: The Greatest Showman

OM FILMEN

I år förvandlas stämningen när ett spektakulärt cirkus-rus lägger sig över salongen. Och ni är alla huvudnumret! 

I vår största salong Alcazar finns det gott om utrymme för dans mellan varje stolspar och tillsammans upplever vi några av våra favoritmusikaler. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar. Låtarna är textade, men i övrigt är filmen otextad.

THE GREATEST SHOWMAN
The Greatest Showman är en av vår tids största musikalsuccér - en film som i USA spenderade 31 veckor i biograferna och den tredje mest inkomstbringande musikalen någonsin i landet. Med en stjärnfylld ensemble, färgsprakande scenerier, medryckande låtar och, inte minst för oss svenskar, Jenny Lind som en av karaktärerna har filmen dragit till sin en hängiven fanskara.

Hugh Jackman spelar huvudrollen i The Greatest Showman, där vi får följa den amerikanska visionären P. T Barnum, som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär cirkus som fängslade människor runt om i hela världen. I rollerna ser vi även svenska Rebecca Ferguson, Michelle Williams och Zac Efron.

Filmen visas med engelsk karaoke-text under låtarna, i övrigt otextad.

FREDAG 26 APRIL

Musikal
1h 45min

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.