spegeln
Mupparna
Mupparna2

Sing Along: The Muppet Movie

OM FILMEN

Se Mupparna i deras allra första långfilm - och sjung med!

I vår största salong Alcazar finns det gott om utrymme för dans mellan varje stolspar och tillsammans upplever vi några av våra favoritmusikaler. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar!

THE MUPPET MOVIE
Grodan Kermit sitter hemma i sitt träsk och spelar banjo, när en vilsekommen Hollywood-agent kommer roende. Han visar Kermit en annons från bolaget Världsfilm som söker "grodor som vill bli rika och berömda". Kermit som länge närt hemliga skådespelardrömmar, ger sig av västerut - mot Hollywood!

På vägen mot sina drömmar träffar han den store Gonzo, björnen Fozzie och den superläckra Miss Piggy som gör honom sällskap. Men Kermit möter även den samvetslöse Doc Hopper, som också upptäcker Kermits talanger. Fast inte som filmstjärna, utan som dragplåster till Doc Hoppers grodlårs-restaurang...

Mupparna skapades 1955 av Jim Henson och två och ett halvt decennium senare kom den första långfilmen. Filmen fick två Oscarsnomineringar för sin musik, bland annat för låten Rainbow Connection. Nu presenterar vi den för första gången i vår sing along-serie!

FREDAG 26 JULI

Alcazar

18:00

Alcazar

Sing Along: The Muppet Movie

Musikal, Komedi
1h 35min
ENG TAL | ENG TEXT

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.