spegeln
Theholderover2
Theholdovers Affisch Digital

The Holdovers

OM FILMEN

Alexander Paynes nya film känns som en helgdagsklassiker från första bildrutan och vi har fått möjligheten att förhandsvisa filmen i dess rätta element: precis vid jul. The Holdovers förhandsvisas på Spegeln den 25 december. Visningen presenteras i samarbete med Universal.

Paul Hunham är en allmänt ogillad professor på en förberedande skola som heter Barton Academy. Utan familj och utan någonstans att åka över julen 1970, stannar han på campus för att handleda studenter som inte kunnat åka hem. Efter några dagar finns bara en person kvar: den stökiga 17-åringen Angus, en duktig elev, vars dåliga beteende alltid hotar att få honom avstängd. Tillsammans med skolans chefskock Mary, vars egen son nyligen dött i Vietnam, bygger de tre en osannolik vänskap när de tillbringar julen tillsammans under två mycket snörika veckor i New England.

MÅNDAG 25 DECEMBER

Alcazar

17:45

Alcazar

The Holdovers

Drama, Komedi
2h 13min
ENG TAL | SV TEXT

Var först att se det senaste – ibland tjuvstartar vi och visar de senaste filmerna innan de har officiell premiär. För dig som inte vill vänta mer än nödvändigt!

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.