spegeln
Rocky Horror Still
Rocky Horror Poster

The Rocky Horror Picture Show

OM FILMEN

Sjung med i den kultförklarade The Rocky Horror Picture Show!

I vår största salong Alcazar finns det gott om utrymme för dans mellan varje stolspar och tillsammans upplever vi några av våra favoritmusikaler. Som vanligt peppas visningen igång av våra Sing Along-värdar, MEN just The Rocky Horror Picture Show är en extra interaktiv visning.

OM PUBLIKDELTAGANDET
Ni kommer få en goodiebag med rekvisita på plats, men vi ber er även att ta med några saker hemifrån:
- En tidning
- En ficklampa eller er mobiltelefon
- En rulle toalettpapper
- En skiva rostat bröd (utan smör)
- En bjällra eller er nyckelknippa

Informationen om vad ni ska göra med alla saker får ni på plats…

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW
Det nyförlovade paret Brad och Janet är på väg till sin gemensamma vän och f.d lärare Dr. Scott när deras bil får en punktering på en ödslig landsväg. De söker hjälp från ett närbeläget slott, där de välkomnas av Riff Raff, Magenta och Columbia till ett märkligt konvent. För just den här kvällen kommer nämligen den dekadenta Dr. Frank-N-Furter att väcka liv i sin sexiga skapelse Rocky. Brad och Janet erbjuds att stanna över natten – men kommer de att kunna motstå dekadensen och hålla sitt oskuldslöfte till varandra…?

FREDAG 01 MARS

Musikal, Komedi, Skräck
1h 40min

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Musikal, Komedi, Skräck
1h 40min

Allsång, dans och glas fyllda med bubblor. Vi visar era favoritmusikaler och -musikfilmer som alltid peppas igång av våra älskade Sing Along-värdar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.