spegeln
Theroom Still
Theroomposter

The Room

OM FILMEN

Tommy Wiseaus kultfenomen The Room visas på duken den 16 januari. Tidigare samma kväll har hans första spelfilm på 20 år, Big Shark, premiär på Spegeln.

Hollywood i all ära, men det finns fortfarande ingenting som går upp emot, eller ens liknar, en biovisning av The Room. Gör dig redo för konstigt tonsatta sexscener, konstanta panoreringar över Golden Gate-bron, ett skratt som kan bota sjuka, synska pizzabeställningar, plötslig hustaksaction, en skådis som plötsligt byts ut utan att det befästs i handlingen, en hel del amerikansk fotboll, insikter, anekdoter, diskussioner, partyn, en vänskap i gungning och mycket mer. The Rooms dialog gör den till non-stop-fun.  

Johnny är en framgångsrik bankman som lever lyckligt i San Francisco tillsammans med sin fästmö Lisa. Fram tills att hon en dag tröttnar på honom och beslutar sig för att förföra Johnnys bästa vän Mark. Efter det blir ingenting sig likt.  

OBS! Notera att The Room-visningar skiljer sig från vanliga bioföreställningar. Här uppmuntras det till exempel att ropa med i repliker. Läs mer här för inspiration och regler. Vi ber er dock att respektera och ta hand om vår salong.  

TISDAG 16 JANUARI

Alcazar

20:45

Alcazar

The Room

Komedi, Kultfilm
1h 39min

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.