spegeln
Tremors
Tremors2

Tremors

OM FILMEN

I samband med premiären av Godzilla vs. Kong: The New Empire släpper Spegeln lös ett gäng oförglömliga kultfilmer inom monstergenren. Totalt sex filmer - från Kevin Bacon i Tremors till klassiska The Blob, från drakliknande flygfän till ondsinta pirayor!

Perfection är en liten förfallande gruvby i Nevada. Här bor bara 14 invånare kvar, varav två är hantlangarna Earl och Val. Efter att ha hoppat från jobb till jobb under flera år har de slutligen kommit till insikt: de måste lämna Perfection för att komma någonstans i världen. Samtidigt drabbas byn av en serie mystiska händelser - en flock får slaktas, byns läkare med fru försvinner, och den besökande seismologistudenten Rhonda får mystiska utslag på sina seismometrar. Den enda vägen mellan Perfection och det närmaste större samhället, Bixby, blockeras dessutom av ett jordskalv. Svaret på varför verkar finnas i underjorden...

Tremors flörtar med 50-talets monsterfilmer i en fantastiskt charmig 90-talsuppdatering som fick både publik och kritiker att gå i spinn. 

LÖRDAG 13 APRIL

Camera

18:30

Camera

Tremors

Skräck, Komedi
1h 36min
ENG TAL | EJ TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.