spegeln
Allavibarn2
Allavibarn

Alla vi barn i Bullerbyn

OM FILMEN

Lasse Hallströms Alla vi barn i Bullerbyn är den senaste i raden av Astrid Lindgren-klassiker som äntligen blivit digitaliserad och därmed möjlig att visa på stor duk igen. Vi firar detta med en visning under sommarens första junidag!

Bullerbyn består egentligen bara av tre hus: Norrgården, Sörgården och Mellangården. Här bor systrarna Britta och Anna, Olle och hans lillasyster Kerstin, och Lisa med bröderna Lasse och Bosse. När de blir stora ska Lisa gifta sig med Olle, Britta med Lasse och Anna med Bosse så att de kan stanna i Bullerbyn hela livet. Det har Lisa, Britta och Anna bestämt och så ska det bli, även om Lasse, Bosse och Olle inte är särskilt förtjusta i flickornas planer.

Men än så länge är vuxenlivet långt borta och nu har Bullerbybarnen precis fått sommarlov och massor av härliga äventyr väntar under en nästan ändlös rad av lediga, lata sommardagar. Fast det är klart, när man måste hjälpa till att gallra rovor är man ju varken lat eller ledig… Det är tur att det bara händer en enda gång på hela sommarlovet!

LÖRDAG 01 JUNI

Bar Deco

13:00

Bar Deco

Alla vi barn i Bullerbyn

Familjefilm
1h 27min

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.