spegeln
Beetlejuice
Beetlejuice2

Beetlejuice

OM FILMEN

Den 18 maj är pyjamas det enda rätta klädvalet. Under dagen visar vi klassiska sova-över-filmer från 80-, 90- och 00-talet fördelade i våra tre salonger. Beetlejuice är dagens tredje från 80-talet.

Det lyckligt gifta paret Barbara och Adam dör i en bilolycka på väg hem från järnaffären. Trots det fortsätter de att bo kvar i sitt vackra hus, men en dag är huset sålt och en ny familj flyttar in - familjen Deetz. De är vana att handskas med övernaturliga ting och Barbara och Adam är alldeles för harmlösa som spöken för att kunna skrämma bort dem. Till slut känner de sig nödgade att tillkalla experthjälp från spöket Beetlejuice, en frilansande bio-exorcist som ska driva ut människorna ur huset.

LÖRDAG 18 MAJ

Camera

16:45

Camera

Beetlejuice

Fantasy, Komedi, Skräck
1h 32min
ENG TAL | EJ TEXT

Den 18 maj är pyjamas det enda rätta klädvalet. Under dagen visar vi klassiska sova-över-filmer från 80-, 90- och 00-talet fördelade i våra tre salonger.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.