spegeln
Bridgetjones
Bridget

Bridget Jones dagbok

OM FILMEN

Den 18 maj är pyjamas det enda rätta klädvalet. Under dagen visar vi klassiska sova-över-filmer från 80-, 90- och 00-talet fördelade i våra tre salonger. Bridget Jones dagbok är dagens andra film från 00-talet.

På nyårsdagens morgon vaknar den drygt 30-åriga Bridget med en praktfull baksmälla. Fortfarande singel, helt oförmögen att få någon ordning på sitt röriga liv och alltid så förbannat otursförföljd. Hon ger sig själv nyårslöftena att sluta röka, att banta, att sluta fantisera om sin chef och att hitta en "snygg och förnuftig kille". Men Bridget bryter ständigt sina löften till sig själv. För det är minsann inte så lätt att få ordning på sitt liv när man ständigt gör bort sig.

Inget pyjamasparty framför duken är komplett utan 2000-talets största romcom-fenomen - ikonen Bridget Jones!

LÖRDAG 18 MAJ

Bar Deco

15:00

Bar Deco

Bridget Jones dagbok

Romantisk komedi, Komedi, Romantik
1h 36min
ENG TAL | SV TEXT

Den 18 maj är pyjamas det enda rätta klädvalet. Under dagen visar vi klassiska sova-över-filmer från 80-, 90- och 00-talet fördelade i våra tre salonger.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.