spegeln
Buffy3
Buffy2

Buffy the Vampire Slayer

OM FILMEN

Den 18 maj är pyjamas det enda rätta klädvalet. Under dagen visar vi klassiska sova-över-filmer från 80-, 90- och 00-talet fördelade i våra tre salonger. Buffy the Vampire Slayer är dagens andra film från 90-talet.

Blonda, sprudlande Buffy är en typisk högstadietjej och hejaklacksledare - hennes mål i livet är att "gifta sig med en filmstjärna och sedan dö"! Men allt ändras då en främmande man talar om för henne att hon är utvald av ödet att döda vampyrer. Med hjälp av en romantisk rebell börjar Buffy använda sina skolkvällar till att skydda Los Angeles mot Lothos, "Vampyrkungen", hans högra hand Lefty, och deras envisa, blodsugande gäng.

1992 års Buffy the Vampire Slayer var långfilmen som sedan kom att inspirera den ikoniska tv-serien. Kristy Swanson och Luke Perry spelar huvudrollerna i manusförfattaren Joss Whedons charmiga camp-komedi. Comfort food i filmform!

LÖRDAG 18 MAJ

Alcazar

15:30

Alcazar

Buffy the Vampire Slayer

Komedi
1h 26min
ENG TAL | EJ TEXT

Den 18 maj är pyjamas det enda rätta klädvalet. Under dagen visar vi klassiska sova-över-filmer från 80-, 90- och 00-talet fördelade i våra tre salonger.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.