spegeln
Coytote2
Coyote

Coyote Ugly

OM FILMEN

Samla ihop gänget, beställ in en flaska bubbel - gör er redo för Coyote Ugly på Spegeln!

Om en dröm bara förblir en dröm kommer inget att hända. Så resonerar Violet, som packar väskan och flyttar från sin pappa i sömniga Jersey, för att göra karriär som låtskrivare i New York. Det visar sig dock snabbt att detta inte är lätt och för att överleva tar hon ett jobb som bartender i baren Coyote Ugly - en bar som inte är riktigt som andra barer. Här underhålls gästerna genom högt tempo och dans på bardisken.

Coyote Ugly är en billig flaska vin som bara blir bättre med åren. Få filmer känns så mycket 00-tal som denna och i samband med Malmös Eurovision-vecka låter vi den återvända till bioduken.

FREDAG 10 MAJ

Bar Deco

20:15

Bar Deco

Coyote Ugly

Komedi, Musik, Drama
1h 41min
ENG TAL | SV TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.