spegeln
Detfinns
Det Finns Alltid En Morgondag A4 800X1200

Det finns alltid en morgondag

OM FILMEN

Det finns alltid en morgondag lyckas vara charmig och skildra en mörk historia på samma gång. Detta resulterade i Italiens största biosuccé på många år med över 4 miljoner biobesök.

I efterkrigstidens Italien utsätts Delia för övergrepp från sin kontrollerande make Ivano. Hon lever som kuvad hemmafru och tar hand om deras tre barn och sin sängliggande svärfar och hoppas på en bättre framtid för sin dotter Marcella, men förlovningen med den välbeställda Giulio oroar henne. På ytan ser allt ut som vanligt, men det är kanske inte som det verkar - och allt förändras med ankomsten av ett mystiskt brev.

Paola Cortellesi regisserar och spelar huvudrollen i en av årets mest överraskande filmpärlor, en oförutsägbar dramakomedi om frigörelse i ett ljuvligt svartvitt Rom.

FREDAG 01 MARS

Bar Deco

14:30

Bar Deco

Det finns alltid en morgondag

Drama, Komedi
1h 58min
ITA TAL | SV TEXT

Fredagsbio = premiärlyx! Nytt blomsterbud, röda mattan och kanske det bästa av allt – champagne till priset av cava! 

Köp biljett

LÖRDAG 02 MARS

Drama, Komedi
1h 58min
ITA TAL | SV TEXT
Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.