spegeln
Detroit2
Detroit

Detroit Rock City

OM FILMEN

Trip, Lex, Hawk och Jam är fyra tonårskillar som bor i Cleveland och spelar i rockbandet Mystery, som gör covers på låtar av rockbandet KISS. Kvartetten är beredda att göra vad som helst för att komma över fyra biljetter till en KISS-konsert. Demonstrerande mödrar, hetsiga biljakter med disco-fans, kidnappning och stripptävlingar är troligen inte tillräckligt för att stoppa killarna...

Adam Rifkins Detroit Rock City är en löjlig, överdriven och otroligt underhållande hårdrockifiering av valfri klassisk coming of age-film - och en utmärkt titel att visa lagom till Eurovision. Mer Glam metal till folket!

FREDAG 10 MAJ

Camera

19:45

Camera

Detroit Rock City

Musik, Komedi
1h 35min
ENG TAL | EJ TEXT

Vi firar välkända och okända dagar med filmserier och filmpärlor. Och ibland, utan större anledning, vill vi bara visa en tidlös klassiker.

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.