spegeln
Potau
En Doft Av Kärlek Pot Au Feu 70X100

En doft av kärlek: Pot-au-feu

OM FILMEN

Det sägs att vägen till mannens hjärta går genom magen. Frankrikes Oscarsbidrag om mat och kärlek, med Juliette Binoche i huvudrollen, vänder på rollerna.

Året är 1885. Den makalösa kocken Eugenie (Juliette Binoche) har arbetat för den berömda gourmeten Dodin i 20 år. Med tiden förvandlas deras relation till en romans som ger upphov till alltmer enastående rätter, den ena läckrare än den andra. Men Eugenie älskar sin frihet och vill inte gifta sig med Dodin. Så han bestämmer sig för att göra något som han aldrig tidigare har gjort: Att laga mat åt henne.

FREDAG 03 MAJ

Bar Deco

17:15

Bar Deco

En doft av kärlek: Pot-au-feu

Drama, Romantik
2h 25min
FR TAL | SV TEXT

Fredagsbio = premiärlyx! Nytt blomsterbud, röda mattan och kanske det bästa av allt – champagne till priset av cava! 

Köp biljett

SÖNDAG 12 MAJ

Drama, Romantik
2h 25min
FR TAL | SV TEXT

Starta veckans skönaste dag med en Spegeln-frukost i biosalongen. Vi strävar alltid efter att filmen ska passa söndagens första timmar. 

Köp biljett
Alcazar 4

Förbeställ mat & dryck

När du köper din biobiljett online har du alltid möjligheten att inkludera mat och dryck från ett handplockat utbud. Genom att göra en förbeställning slipper du stå i kö och kan direkt gå in i biosalongen, så serverar vi dig i biofåtöljen. Vill du beställa mat och dryck på plats, rekommenderar vi dig att vara här senast 20 minuter innan filmen börjar.